diner |
|
Verrassingsmenu van de chefIedere dag (dinsdag tot en met zaterdag) ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. |
|
3 gangen verrassingsmenu van de chef | € 42,50 |
4 gangen verrassingsmenu van de chef | € 49,50 |
5 gangen verrassingsmenu van de chef | € 59,50 |
MaandmenuNaast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor maart 2023: |
€ 42,00 |
Ceviche van kabeljauw met filodeeg, salade van augurk en rode ui, met crème van mascarpone, spaanse peper en dragon of Steak tartaar met tomaten bruchetta, crème van scharrel eidooier en mayonaise van basilicum |
|
Gebakken zeebaarsfilet met couscoussalade, gegrilde courgette, puree van rode biet en saus van citroengras of Eendenborstfilet met bospaddenstoelenrisotto, gekarameliseerde witlof, crème van zoete aardappel en cognacjus |
|
Gemarineerde ananas met Indonesische pandan cake, gel van ananas en malibu en kokos sorbetijs of Selectie van Europese kazen met garnituur |
|
Koude voorgerechten |
|
Carpaccio Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 7,00 |
€ 14,50 |
Pulled pork Pulled pork met tonkatsusaus, kimchi, melbatoast en aïoli van gefermenteerde knoflook |
€ 13,75 |
Tapas de Heerlijckheyt Acht amuses van de chef, koud en warm, vlees en vis |
€ 16,75 |
Ceviche van kabeljauw Van het maandmenu: Ceviche van kabeljauw met filodeeg, salade van augurk en rode ui, met crème van mascarpone, spaanse peper en dragon |
€ 12,75 |
Steak tartaar Van het maandmenu: Steak tartaar met tomaten bruchetta, crème van scharrel eidooier en mayonaise van basilicum |
€ 12,75 |
Oesters Rauw, per stuk |
€ 3,75 |
Warme voorgerechten |
|
Bouillabaisse Rijk gevulde romige vissoep |
€ 11,00 |
Courgettesoep Courgettesoep met gedroogde Parmaham |
€ 7,75 |
Champignons de Heerlijckheyt In bierbeslag gebakken champignons met warme knoflook-bieslooksaus |
€ 11,00 |
Eend Ravioli van geplukte eendenbout met espuma van eekhoorntjesbrood, paksoi en aardappelkaantjes |
€ 15,50 |
Hoofdgerechten |
|
Bavette Gebakken runderbavette met gepofte aardappel, gegrilde groenten en saus van grove mosterd |
€ 30,00 |
Kalfs entrecote Gegrilde kalfsentrecote met gratin van aardappel en knolselderij, bon femme en bearnaisesaus |
€ 28,75 |
Eendenborstfilet Van het maandmenu: Eendenborstfilet met bospaddenstoelenrisotto, gekarameliseerde witlof, crème van zoete aardappel en cognacjus |
€ 24,00 |
Gebakken zeebaarsfilet Van het maandmenu: Gebakken zeebaarsfilet met couscoussalade, gegrilde courgette, puree van rode biet en saus van citroengras |
€ 24,00 |
Heilbot Heilbotfilet met orzo, geroosterde bloemkool en pestosaus met pistache |
€ 27,50 |
Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 7,00 |
|
Desserts |
|
Trifle Trifle van stroopwafel met tonkabonen mascarpone en stroopwafelijs |
€ 12,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 14,00 |
Kaasplankje Vijf kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 15,00 |
Dessert maandmenu: Gemarineerde ananas met Indonesische pandan cake, gel van ananas en malibu en kokos sorbetijs |
€ 12,50 |
Dessert maandmenu: Kaasplankje, drie kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 12,00 |
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag! Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). |