diner |
|
Verrassingsmenu van de chefIedere dag (dinsdag tot en met zaterdag) ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. |
|
3 gangen verrassingsmenu van de chef | € 42,50 |
4 gangen verrassingsmenu van de chef | € 49,50 |
5 gangen verrassingsmenu van de chef | € 59,50 |
MaandmenuNaast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor september 2023: |
€ 42,00 |
Mousse van gerookte makreel, quinoa met zongedroogde tomaat en kroepoek van sereh of Steak tartaar met crème van knolselderij, zoetzure rode ui en augurkenmayonaise |
|
Victoriabaarsfilet met quiche van spitskool, puree van gele biet en saus van rode puntpaprika of Gebakken parelhoenfilet met stamppot andijvie, krokante uienringen en cognac saus |
|
Taartje van pure chocolade met mousse van witte chocolade en roomijs van melkchocolade of Selectie van Europese kazen met garnituur |
|
Koude voorgerechten |
|
Carpaccio Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 7,00 |
€ 14,50 |
Vitello Tonnato Dungesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise, zoetzure groentes en krokante kappertjes |
€ 16,75 |
Tapas de Heerlijckheyt Acht amuses van de chef, koud en warm, vlees en vis |
€ 17,50 |
Mousse van gerookte makreel Van het maandmenu: Mousse van gerookte makreel, quinoa met zongedroogde tomaat en kroepoek van sereh |
€ 12,75 |
Steak tartaar Van het maandmenu: Steak tartaar met crème van knolselderij, zoetzure rode ui en augurkenmayonaise |
€ 12,75 |
Oesters Rauw of met granité van bloody mary, per stuk |
€ 3,75 |
Warme voorgerechten |
|
Bisque van Strandkrabbetjes Rijk gevulde romige bisque van strandkrabbetjes |
€ 12,50 |
Maissoep Soep van mais met groene kruiden en popcorn |
€ 7,75 |
Champignons de Heerlijckheyt In bierbeslag gebakken champignons met drie koude sausjes |
€ 11,00 |
Buikspek Zachtgegaard buikspek met crème van gerookte zoete aardappel, crunch van hazelnoot met tijm en barbecue jus |
€ 16,50 |
Hoofdgerechten |
|
Diamanthaas Gebakken diamanthaas met aardappelbrioche, puree van doperwten, geglaceerde bospeen en pepersaus |
€ 29,50 |
Kalfs entrecote Gegrilde kalfsentrecôte met opperdoezer ronde, frittata met spinazie en groene asperges en een jus met gekarameliseerde zilverui |
€ 32,75 |
Gebakken parelhoenfilet Van het maandmenu: Gebakken parelhoenfilet met stamppot andijvie, krokante uienringen en cognac saus |
€ 24,00 |
Victoriabaarsfilet Van het maandmenu: Victoriabaarsfilet met quiche van spitskool, puree van gele biet en saus van rode puntpaprika |
€ 24,00 |
Scholfilet Gebakken scholfilet met kruidenkorst, gemarineerde gamba’s, couscous salade en saus van venkel en pernod |
€ 28,50 |
Supplement eendenlever: € 7,00 |
|
Desserts |
|
Tartelette Tartelette gevuld met lemoncurd, gel van bloedsinaasappel en sinaasappelsorbet |
€ 12,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 14,00 |
Kaasplankje Vijf kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 15,00 |
Dessert maandmenu: Taartje van pure chocolade met mousse van witte chocolade en roomijs van melkchocolade |
€ 12,50 |
Dessert maandmenu: Kaasplankje, drie kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 12,00 |
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag! Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). |